Rörmokare Bjärred

Mazzi VVS – rörmokare Bjärred

Söker du en rörmokare i Bjärred har du kommit helt rätt! Med över 15 års erfarenhet inom VVS-branschen är vi branschcertifierade och erbjuder allt från installation till underhåll. Vi finns här för att hjälpa er oavsett om det gäller en badrumsrenovering, service av värmecentralen eller en akut vattenläcka.

Simón Polakof
Simón Polakof
2024-03-15
Vi har vid flertalet tillfällen använt oss av Mazda och de är verkligen en pålitliga och inriktad VVS:are. Kan varmt rekommenderas!
Stina
Stina
2024-02-19
Väldigt proffsigt bemötande med stor servicekänsla. Kan varmt rekommendera!
Britt Bjerregaard
Britt Bjerregaard
2023-02-03
Snabbt och smidigt. Trevlig kille som var här. Proffigt. Det hade varit bra om jag blivit upplyst att bortforslingen av en kran kostade 324 kr. Då jade jag själv fixat det.
Alexandra Hagemann
Alexandra Hagemann
2023-01-25
Företaget var otroligt professionellt! Alla skötte sig klanderfritt och jag kommer definitivt använda mig av dem i framtiden. Det märks att företaget är måna om att göra ett bra jobb 👍
Mustafa Hiba
Mustafa Hiba
2022-08-16
Mycket professionella och grymt bemötande, Abbe kunde med kort varsel hjälpa oss med projektet. Vi är supernöjda!
Emelie Thorell
Emelie Thorell
2021-12-10
Nicolas Polakof Cor
Nicolas Polakof Cor
2021-11-06
Vi anlitade Abbe för att ta hand om hela VVS jobbet kopplade till våran totalrenovering för vårt 60-tals radhus i Malmö. Kan varmt rekommendera Abbe och av flera anledningar: -Kvalité. Abbe är noggrann med sitt jobb och det märks i jobbet han har levererat. -Kundfokus: Han har hela tiden en dialog med dig så att du som kund vet vad som kommer hända och hur jobbet kommer se ut. Vi uppskattade det verkligen då denna förmåga är inte lätt att hitta i byggbranschen. -Lösningsorienterad: När det uppstod problem, vilket det oftast gör i större renoveringar, då var han proaktiv, förklarade problemet men kom även en lösning. Vill ha en VVSare du kan lita på? Anlita Mazzi!
Maria Wahrolén
Maria Wahrolén
2021-11-04
TheHimla95
TheHimla95
2021-01-23
extrem grym service!!+
Arafat Serunkuma
Arafat Serunkuma
2020-05-27
Mycket trevligt o proffsigt bemötande.

Välkommen till Mazzi VVS! VVS-underhåll VVS-service VVS-installationer VVS-jour Installerat & Klart

Mazzi VVS är din pålitliga VVS-partner i Skåne, vare sig du behöver hjälp med en badrumsrenovering eller akut stopp i avloppet . För oss är kundnöjdhet, god kommunikation och förtroende av högsta vikt och vi är måna om att alltid utföra noggranna och professionella arbeten.

Oavsett om du är husägare, företagsägare, fastighetsförvaltare eller entreprenör kan du lita på Mazzi VVS för alla dina VVS-behov. Kontakta oss idag för att boka ett servicemöte eller för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-utmaningar.

Tack för att du ser oss som din pålitliga VVS-partner!

Om oss

Mazzi VVS, din betrodda partner för alla dina VVS-behov

Expertis

Vårt team består av utbildade, försäkrade och erfarna rörmokare som är utbildade för att hantera ett brett spektrum av VVS-frågor. Från rutinunderhåll till komplexa reparationer och installationer, vi har kunskapen och färdigheterna för att få jobbet gjort rätt första gången.

Pålitlighet

När du väljer Mazzi VVS kan du lita på att vi finns där när du behöver oss som mest. Vi erbjuder snabb och pålitlig service, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, eftersom vi förstår att VVS-problem kan uppstå när som helst.

Kvalitetsutförande

Vi använder högkvalitativa material, toppmodern utrustning och bästa praxis i branschen för att säkerställa hållbarheten, effektiviteten och livslängden i våra VVS-lösningar. Vår uppmärksamhet på detaljer och engagemang för excellens återspeglas i varje projekt vi genomför.

Kundfokus

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov, utvärdera dina VVS-problem och tillhandahålla personliga lösningar som löser dina specifika problem. Vi tror på öppen kommunikation, ärlighet och integritet i all vår interaktion med kunder.

Rörmokare Höllviken
Floating Item

Vi erbjuder professionella VVS-tjänster och arbetar alltid med fokus på kvalitet.

Vårt uppdrag är enkelt: att leverera pålitliga VVS-lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet, och vi strävar efter att bygga långvariga relationer baserade på förtroende, transparens och överlägsen service.

Med vårt arbete vänder vi oss till både företag, fastighetsförvaltare och privatpersoner. För våra privatkunder kan vi erbjuda VVS-tjänster till fasta priser. Läs mer om oss här.

VVS-JOUR

Tillgänglig dygnet runt på 0767- 86 08 07 för akuta VVS-problem.

N
Snabbt svar dag som natt.
}
Vardagar mellan kl. 16.00 - 07.00.
}
Helger och röda dagar kl. 00.00 – 24.00.
Inställelsetid max 2 timmar.
Utryckningskostnad: 5 000 kr, vilket innefattar 2 arbetstimmar och utryckningsavgift.
Överstigande timmar debiteras 1100 kr per timme.
Materialavgift kan tillkomma enligt Lundagrossistens listpriser.
Alla priser är exklusive moms.
Kontakta oss

Behöver du vår hjälp?

Mazzi VVS

Stenyxegatan 10, 213 76 Malmö
0767860807

Fyll i formuläret så ringer vi upp er inom kort

Kontakta oss